Beschrijving

Deze prachtige woonboerderij staat op een unieke plek in Luttelgeest. Een fantastische locatie voor wie wonen en werken wil combineren of voor een gezin dat graag de ruimte heeft. Het object is ook zeer geschikt voor een hobby waarbij meer ruimte nodig is, bijvoorbeeld het houden van kleinvee, B&B enzovoort. Het huis is omgeven door een parkachtige tuin. De woonboerderij is in 2011 grondig verbouwd en gerenoveerd met een hoog afwerkingsniveau. Het achterhuis en voorhuis zijn inpandig verbonden. Luttelgeest ligt op een uur rijden van Amsterdam en Utrecht en een half uur rijden van Zwolle en Lelystad.

Woning:

Inhoud ca. 1.475 m³
Woonoppervlakte ca. 298 m² 
Overige inpandige ruimte ca. 130 m²
Externe bergruimte ca. 399 m²
Perceeloppervlakte erf ca. 8.060 m²

Indeling woning:

Begane grond 
Het voormalige achterhuis is grotendeels verbouwd als woonruimte. Via de entree komt u in een ruime hal met toegang tot het verdere woongedeelte. De woonkamer is verrassend ruim, beschikt over een vide en is tot nokhoogte open. Wel zijn hier authentieke details behouden, waaronder de houten balken. Door de grote raampartij in de voormalige deuren is er veel lichtinval in de woonkamer. De keuken is met schuifdeuren af te scheiden van de woonkamer. De luxe keuken beschikt over een granieten werkblad, Boretti gasfornuis met dubbele oven, afzuigkap, koel-vries combinatie, vaatwasser, combimagnetron en een koffieautomaat. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de voormalige woonkamer, welke momenteel als werkkamer in gebruik is. Daarnaast is er nog een bijkeuken, toilet, slaapkamer en een badkamer met douche, dubbele wasbak en zwevend toilet aanwezig op de begane grond. Aan de achterzijde van het woonhuis is nog een grote berging/werkplaats aanwezig. 
Eerste verdieping

Vanuit de bijkeuken is een trap naar boven gerealiseerd. Vanaf de overloop in het nieuwe gedeelte is de vide van de woonkamer te bereiken. Aan de vide grenst een ruime bergzolder. Het nieuwe gedeelte beschikt verder over twee ruime slaapkamers. Vanuit het nieuwe gedeelte is een doorsteek gemaakt naar het originele woonhuis. Hier bevinden zich nog drie slaapkamers en een badkamer. Daarnaast beschikt de woning over twee vlizozolders. 

Cultuurgrond:
Bij het erf ligt ca. 28.170 m2 cultuurgrond. Het is mogelijk dit bij de koop te betrekken, dit is echter niet bij de vraagprijs inbegrepen. 

Schuren:
Op het erf staan twee schuren. De grootste schuur heeft een afmeting van 18 m * 18 m en is altijd gebruikt als aardappelen bewaring, gebouwd van damwand/houten zijwanden en een asbest houdende golfplaten dak. Tweede schuur heeft een afmeting van 15 m * 5 m en wordt gebruikt als garage. Gebouwd van stenenmuren en pannen gedekt dak.

Bestemming:
Agrarisch

Bijzonderheden:
•	Deze woonboerderij is in 2011 grondig verbouwd en gerenoveerd met een hoog afwerkingsniveau.
•	Goed geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.
•	Riante comfortabele woonkamer en half open keuken
•	Centrale verwarming middels AWB thermomaster 2 HR (2002)
•	Begane grond grotendeels voorzien van vloerverwarming
•	Mogelijkheid erf uit te breiden met cultuurgrond.
•	Gelegen op een uur rijden van Amsterdam en Utrecht en een half uur rijden van Zwolle en Lelystad. 
•	Voorzien van zonnepanelen en zonneboiler

Kenmerken