Beschrijving

Te koop:

Per direct beschikbaar! Op het industrieterrein van Urk staat deze vrijstaande woning met ruime bedrijfshal. Beide panden zijn in 1978 gebouwd en de totale grondoppervlakte is 1123 m². De woning is altijd keurig onderhouden en voorzien van een serre (bouwjaar 2006). De garage aan de zijkant van de woning is uitgebouwd en ca. 18 meter lang! 

Inhoud ca. 2.050 m3
Woonoppervlakte ca. 157 m²
Externe bergruimte ca. 18 m²
Overige inpandige ruimte ca. 310 m² 
Perceeloppervlakte 1.123 m² 

Indeling woning

Begane grond: 
Ruime entree met meterkast, trapopgang en toilet. Toegang tot kantoorruimte (ook bruikbaar als slaapkamer) en badkamer (voorzien van 2e toilet, wastafel, douche). Woonkamer, keuken (voorzien van koelkast, magnetron, keramische kookplaat, gootsteen en afzuigkap), bijkeuken, serre, verlengde garage.

Eerste verdieping: 
Overloop met open vide, 3 grote slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot droogplat.

Bijzonderheden woning
• Heerlijke serre met vloerverwarming, tuindeuren en dakkoepel (die open kan)
• Woning deels voorzien van trespa boeidelen & kunststof kozijnen
• Woning voorzien van een stofzuiginstallatie
• Woning geheel geïsoleerd

Bedrijfshal
Aan de woning is een ruime bedrijfshal gebouwd. Afmetingen ca. 15 x 14 meter. Totaal ca. 220 m². De loods is in steen opgetrokken en voorzien van een asbesthoudend golfplaten dak. De loods is van binnenuit geïsoleerd en voorzien van een overheaddeur. Voor de bedrijfshal staat een losse garagebox afmetingen ca. 6 m x 3 m.

Industrieterrein
De bedrijfshal gelegen aan Westgat 22 is gevestigd op bedrijventerrein Kamperhoek. Westgat heeft onlangs een flinke opknapbeurt gekregen. Gemeente en ondernemers hebben samen aan een plan gewerkt om de leefbaarheid op dit gedeelte te vergroten en dat is gelukt. De kwaliteit van de openbare ruimte bepaalt het woon- werkgenot.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Urk, sectie B, nummer 4170
Groot 11 a, 23 ca, eigendom

Vraagprijs:  
€ 550.000,- k.k.

Aanvaarding:
Per direct

Afspraken uitsluitend via:

Afspraken voor bezichtigingen kunnen uitsluitend bij VSO makelaars & taxateurs gemaakt worden. Wij verzoeken u, niet zelf het initiatief te nemen om het terrein te betreden. Voor nadere informatie en/of afspraken voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:

VSO makelaars & taxateurs

Contactpersoon: 
Willy Wakker

Kenmerken