Agrarisch makelaar

De wortels van VSO makelaars & taxateurs liggen in de agrarische makelaardij, sinds 1988. Cultuurgronden, grasland, akkerbouw-, melkvee- en pluimveebedrijven, ondernemers met agrarisch bloed, ons hart gaat hier nog steeds sneller van kloppen! Ook glastuinbouw is een van onze makelaars specialismen.

Door de jaren heen zijn de agrarische vastgoed vraagstukken ingewikkelder geworden. Ons team is ervaren en gekwalificeerd om jou als agrarisch makelaar met raad en daad bij te staan. 

 Neem contact op  Bekijk aanbod 

Uw agrarisch makelaar voor ieder vraagstuk

Als agrarisch ondernemer kun je in een ingewikkelde situatie terecht komen, waar je advies bij nodig hebt. Juridische, fiscale, financiële vragen, van welke aard en omvang dan ook, leg ze aan ons voor en wij helpen je verder. Ons netwerk van fiscalisten, bedrijfsadviseurs, juristen, projectontwikkelaars en financiers is groot.

Taxaties van agrarisch onroerend goed 

Voor elke beslissing waar jouw agrarisch onroerend goed bij betrokken is, wil je weten wat de waarde is. De agrarisch makelaar-taxateurs van VSO makelaars & taxateurs zijn experts en kunnen je bedrijf en/of gronden op een deskundige en complete manier taxeren. Marktkennis en deskundigheid zijn voor ons de belangrijkste uitgangspunten voor een goede waardebepaling.

TIP! Mogelijk is de taxatienota een aftrekpost bij de belastingaangifte.

Onze agrarisch makelaars inschakelen 

Het aan- en verkopen van agrarisch onroerend goed is een vak apart. Ook hier zijn kennis van de markt, actuele ontwikkelingen in de sector en visie op de branche bepalend voor een succesvolle aan- of verkoop. Onze agrarisch makelaars zijn gekwalificeerd om jou te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes op dit gebied. Je zult ervaren dat dit levens veranderende beslissingen kunnen zijn, mét de nodige impact! 

Wil je gebruik maken van onze diensten?

 Neem contact op