Nieuwbouwproject Stroe - Het Wulperveld

Stroe ligt midden op de Veluwe en is bij wandelaars en fietsers zeer geliefd. De natuur rondom Stroe is werkelijk prachtig. Lekker wandelen op de heide of kies een van de vele fietsroutes om de omgeving te verkennen. Natuur op z'n mooist.
Stroe is een zeer goed bereikbaar dorp, gelegen langs de A1 in het midden van het land. Zo zijn Amersfoort en Ede binnen twintig minuten bereikbaar en bent u in nog geen kwartier in Apeldoorn.


In dit dorp is woonwijk Wulperveld in aanbouw, een ruim opgezette wijk waar 115 woningen worden gerealiseerd die in fasen gebouwd zullen worden door Van de Kolk. Op deze pagina houden wij u hiervan op de hoogte.

Fase 1
Op donderdag 02 februari 2023 is de verkoop gestart van fase 1 van project Het Wulperveld in Stroe. Deze eerste fase bestaat uit 15 woningen.
Medio juni 2023 gaat de bouw van start en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met ons via: 0342 424 771.

In deze eerste fase zitten vijftien woningen, gesitueerd parallel aan de Stroeërschoolweg, ten westen van de woonboerderij Stroeërschoolweg 3. Het gaat om:

  • Eén sociale koop (hoog) tussenwoning met berging, koopsom € 320.000,= v.o.n.
  • Zes tussenwoningen met berging, koopsom € 370.000,= v.o.n.
  • Zes hoekwoningen met garage, koopsom vanaf € 465.000,= v.o.n.
  • Twee 2-onder-1-kapwoningen met garage, koopsom vanaf € 525.000,= v.o.n.
  • En aan de rand van de wijk 2 bouwkavels voor een vrijstaande woning.
Onderstaand ziet u alvast een artist impressie van de eerste woningen. Alle woningen hebben een achtertuin op het zuiden én liggen aan een brede groenstrook met parkachtige elementen en speeltoestellen. Verder worden de woningen bijna energieneutraal gebouwd met een optimale isolatie en energiezuinige installaties.
 
Bekijk de woningen op Funda.

Het Wulperveld
De nieuwbouwwijk Het Wulperveld komt op een terrein van zo’n 5,5 hectare groot, tussen de Bremstraat, Ericaweg, Stroeërschoolweg en Wulpenweg. Deze ligging sluit aan op de noordwestzijde van het bestaande dorp Stroe. De wijk krijgt ook een dorpse uitstraling, met verschillende woningtypes. Er is specifieke aandacht voor starters en senioren. De verdeling van het woonaanbod wordt als volgt:

- Veertig procent goedkope woningen.
- Twintig procent middeldure koopwoningen.
- Veertig procent dure koopwoningen.

Woningtypes zijn o.a. rijwoningen, rug-aan-rugwoningen, twee-onder-éénkappers en vrijstaande woningen. De nieuwe wijk wordt in vier of vijf fasen gebouwd.

Interesse in één van deze nieuwbouw woningen?
Informeer naar de mogelijkheden bij ons kantoor: info@vsomakelaars.nl

Meer informatie? Bezoek de website Wulperveld Stroe