Nieuwbouwproject Stroe - Het Wulperveld

Fase IV is in verkoop!

We zijn verheugd u te informeren over de voortgang van het nieuwbouwproject, Het Wulperveld. Na een succesvolle verkoop van Fase III zijn we klaar om de volgende stap te zetten met de start van de verkoop van Fase IV. De verkoop is gestart op donderdag 18 april 2024.


Het gaat om 30 nieuwbouwwoningen. In deze vierde fase komen weer verschillende woningtypes aan bod. Dit biedt een gevarieerd aanbod voor zowel starters, doorstromers als senioren!


De verkoopmanifestatie vindt plaats op donderdag 18 april bij dorpshuis 
De Hofstee, Stroeërweg 49A te Stroe. 

Vanaf dat moment is alle verkoopinformatie beschikbaar en gaat de inschrijfperiode van start. U bent van harte welkom tussen 15.30 uur en 18.00 uur. De inloop is vrij.

 

 

 

Stroe ligt midden op de Veluwe en is bij wandelaars en fietsers zeer geliefd. De natuur rondom Stroe is werkelijk prachtig. Lekker wandelen op de heide of kies een van de vele fietsroutes om de omgeving te verkennen. Natuur op z'n mooist. Stroe is een zeer goed bereikbaar dorp, gelegen langs de A1 in het midden van het land. Zo zijn Amersfoort en Ede binnen twintig minuten bereikbaar en bent u in nog geen kwartier in Apeldoorn.

In dit dorp is woonwijk Wulperveld in aanbouw, een ruim opgezette wijk waar 115 woningen worden gerealiseerd die in fasen gebouwd zullen worden door Van de Kolk. Op deze pagina houden wij u hiervan op de hoogte.

De nieuwbouwwijk Het Wulperveld komt op een terrein van zo’n 5,5 hectare groot, tussen de Bremstraat, Ericaweg, Stroeërschoolweg en Wulpenweg. Deze ligging sluit aan op de noordwestzijde van het bestaande dorp Stroe. De wijk krijgt ook een dorpse uitstraling, met verschillende woningtypes. Er is specifieke aandacht voor starters en senioren. De verdeling van het woonaanbod wordt als volgt:

  • Veertig procent goedkope woningen
  • Twintig procent middeldure koopwoningen
  • Veertig procent dure koopwoningen

Woningtypes zijn o.a. rijwoningen, rug-aan-rugwoningen, twee-onder-éénkappers en vrijstaande woningen. De nieuwe wijk wordt in vier of vijf fasen gebouwd.

Levensloopbestendige woningen

De levensloopbestendige woningen laten nog even op zich wachten. Waarschijnlijk komen deze in de tweede helft van 2024 te koop.

De Wijk

De wijk krijgt een dorpse uitstraling, met verschillende woningtypes. Dankzij het lichte metselwerk in deze fase, in combinatie met wat donkerdere houten accenten, vormen de huizen in fase A straks een stijlvolle rand van de wijk. De woningen voldoen aan de nieuwste BENG-eis en zijn bijna energieneutraal.

 

Meer informatie

Bezoek de website Wulperveld Stroe

Interesse in één van deze nieuwbouwwoningen? 
Informeer naar de mogelijkheden bij ons kantoor:

info@vsomakelaars.nl
0342 42 47 71 

 

Waardebepaling?

Wilt u weten wat uw huis waard is? Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.
Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via: 0342 42 47 71