Nieuwbouwproject Stroe - Het Wulperveld

Stroe ligt midden op de Veluwe en is bij wandelaars en fietsers zeer geliefd. De natuur rondom Stroe is werkelijk prachtig. Lekker wandelen op de heide of kies een van de vele fietsroutes om de omgeving te verkennen. Natuur op z'n mooist. Stroe is een zeer goed bereikbaar dorp, gelegen langs de A1 in het midden van het land. Zo zijn Amersfoort en Ede binnen twintig minuten bereikbaar en bent u in nog geen kwartier in Apeldoorn.

In dit dorp is woonwijk Wulperveld in aanbouw, een ruim opgezette wijk waar 115 woningen worden gerealiseerd die in fasen gebouwd zullen worden door Van de Kolk. Op deze pagina houden wij u hiervan op de hoogte.

De nieuwbouwwijk Het Wulperveld komt op een terrein van zo’n 5,5 hectare groot, tussen de Bremstraat, Ericaweg, Stroeërschoolweg en Wulpenweg. Deze ligging sluit aan op de noordwestzijde van het bestaande dorp Stroe. De wijk krijgt ook een dorpse uitstraling, met verschillende woningtypes. Er is specifieke aandacht voor starters en senioren. De verdeling van het woonaanbod wordt als volgt:

  • Veertig procent goedkope woningen
  • Twintig procent middeldure koopwoningen
  • Veertig procent dure koopwoningen

Woningtypes zijn o.a. rijwoningen, rug-aan-rugwoningen, twee-onder-éénkappers en vrijstaande woningen. De nieuwe wijk wordt in vier of vijf fasen gebouwd.

 

Het nieuwbouwproject Wulperveld in Stroe is vliegend van start gegaan!
Van de 1e en 2e fase is inmiddels ruim 70% verkocht.

Fase 3 (Op donderdag 28 september a.s. start de verkoop)

Vanaf dat moment is alle verkoopinformatie beschikbaar en gaat de inschrijfperiode van start.
De derde fase bestaat uit:

  • Vier sociale koop (hoog) tussenwoningen met berging – koopsom € 320.000,= v.o.n.
  • Vier hoekwoningen met berging – koopsom € 395.000,= v.o.n.

De inschrijfperiode sluit op maandag 9 oktober aanstaande.

Meer informatie hierover kunt u via ons kantoor opvragen. Ook is er een inloop op 28 september tussen 16:00 en 18:00 uur bij Dorpshuis De Hofstee, Stroeërweg 49A in Stroe waar dan brochures en inschrijfformulieren vor u klaar liggen. U bent van harte welkom!

Impressies van de woningen in Fase 3:

 

Fase 1 en 2

Er zijn nog enkele hoekwoningen en tweekappers beschikbaar in fase 1/2. Tevens nog een duurdere tussenwoning met uitbouw (+2,40 meter) op een royaal perceel die wel verkocht was, maar weer beschikbaar is gekomen.

Levensloopbestendige woningen

De levensloopbestendige woningen laten nog even op zich wachten. Waarschijnlijk komen deze in de tweede helft van 2024 te koop.

De Wijk

De wijk krijgt een dorpse uitstraling, met verschillende woningtypes. Dankzij het lichte metselwerk in deze fase, in combinatie met wat donkerdere houten accenten, vormen de huizen in fase A straks een stijlvolle rand van de wijk. De woningen voldoen aan de nieuwste BENG-eis en zijn bijna energieneutraal.

 

Meer informatie

Bezoek de website Wulperveld Stroe
Bekijk de woningen op Funda 

Interesse in één van deze nieuwbouwwoningen? 
Informeer naar de mogelijkheden bij ons kantoor:

info@vsomakelaars.nl
0342 42 47 71 

 

Waardebepaling?

Wilt u weten wat uw huis waard is? Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.
Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via: 0342 42 47 71