Nieuwbouwproject Stroe - Het Wulperveld

Inmiddels is het bestemmingsplan onherroepelijk en zijn de ontwerpen van de woningen goedgekeurd door de dorpsbouwmeester. Op deze pagina ziet u alvast een impressie van de wijk en de te bouwen woningen. In het totale gebied worden 115 woningen gerealiseerd die in fasen gebouwd zullen worden door Van de Kolk. 

Op deze pagina houden we u hiervan op de hoogte.

Fase 1
Op donderdag 02 februari 2023 start de verkoop van fase 1 van project Het Wulperveld in Stroe. Deze eerste fase bestaat uit 15 woningen.

In deze fase zitten vijftien woningen, gesitueerd parallel aan de Stroeërschoolweg, ten westen van de woonboerderij Stroeërschoolweg 3.
 
Het gaat om:

  • Eén sociale koop (hoog) tussenwoning met berging, koopsom € 320.000,= v.o.n.
  • Zes tussenwoningen met berging, koopsom € 370.000,= v.o.n.
  • Zes hoekwoningen met garage, koopsom vanaf € 465.000,= v.o.n.
  • Twee 2-onder-1-kapwoningen met garage, koopsom vanaf € 525.000,= v.o.n.
  • En aan de rand van de wijk 2 bouwkavels voor een vrijstaande woning.
Onderstaand ziet u alvast een artist impressie van de eerste woningen. Alle woningen hebben een achtertuin op het zuiden én liggen aan een brede groenstrook met parkachtige elementen en speeltoestellen. Verder worden de woningen bijna energieneutraal gebouwd met een optimale isolatie en energiezuinige installaties.
 
Zodra de verkoop start, zullen wij u verder informeren over de woningen én de inschrijfprocedure.
Er is op dit moment nog geen verkoopdocumentatie beschikbaar. 

Het Wulperveld
De nieuwbouwwijk Het Wulperveld komt op een terrein van zo’n 5,5 hectare groot, tussen de Bremstraat, Ericaweg, Stroeërschoolweg en Wulpenweg. Deze ligging sluit aan op de noordwestzijde van het bestaande dorp Stroe. De wijk krijgt ook een dorpse uitstraling, met verschillende woningtypes. Er is specifieke aandacht voor starters en senioren. De verdeling van het woonaanbod wordt als volgt:

- Veertig procent goedkope woningen.
- Twintig procent middeldure koopwoningen.
- Veertig procent dure koopwoningen.

Woningtypes zijn o.a. rijwoningen, rug-aan-rugwoningen, twee-onder-éénkappers en vrijstaande woningen. De nieuwe wijk wordt in vier of vijf fasen gebouwd.

Interesse in één van deze nieuwbouw woningen? Informeer naar de mogelijkheden bij ons kantoor:
info@vsomakelaars.nl