Nieuwbouwproject Havenkade Dronten

In het centrum van Dronten wordt een gloednieuwe woonbuurt gerealiseerd. Voorheen stonden aan de Havenkade stoere graansilo's, nu is er ruimte voor wonen. Hier ervaart u het gevoel van vrijheid van wonen in een groene omgeving aan het water. En niet alleen het water is vlakbij: het centrum van Dronten met al zijn voorzieningen ligt op een steenworp afstand en de nabije omgeving leent zich uitstekend om erop uit te trekken in de mooie natuur.

Havenkade is gunstig geleden tussen het NS-station en het centrum van Dronten: het winkelcentrum Suydersee, theater De Meerpaal en diverse scholen. Met de nieuwe Hanzespoorlijn beschikt Dronten over een snelle treinverbinding zowel richting de Randstad (Almere en Amsterdam) als richting regio Zwolle.

In totaal komen hier 146 gevarieerde duurzame nieuwbouwwoningen waarvan het eerste deel woningen inmiddels bewoond is. De Havenkade is de eerste gasloze wijk van de gemeente!

In het voorjaar van 2023 start de verkoop van de volgende fase van het project:
- 18 appartementen van type Ceres
- 12 kadewoningen van type Tellus

Alle woningen zijn gasloos en voorzien van een duurzaam warmtesysteem. De woningen beschikken over een warmtepomp, die warmte oppompt uit een eigen bron naast de woning. Het zorgt voor warm water en verwarmt of koelt de woning via vloerverwarming. Zo geniet u altijd van een aangename temperatuur in huis.

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief. Ook vernieuwen we regelmatig deze pagina op onze website en onze social kanalen. U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen op ons kantoor aan de Bolder 2!

Ceres

De 18 comfortabele appartementen in dit complex variëren in woonoppervlakte van 92 tot 122 m² en hebben allemaal een prachtig uitzicht over het water. De appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer en een balkon of terras op het zuiden. Ze beschikken over een eigen parkeerplek en eigen bergruimte. 

Tellus

De 12 ééngezinswoningen in dit project zijn drie- of vierlaags en kijken uit over de haven van Dronten. Het ontwerp van Tellus is goed doordacht en maakt de woningen geschikt voor diverse leefstijlen. Welke woning u ook kiest, in een woning van Tellus woont u ruim en van alle gemakken voorzien. De woningen van Tellus zijn onderhoudsarm. Met kunstof kozijnen bespaart u een hoop tijd en geld op schilderwerk. Ook kunt u kiezen voor volledig afgewerkte wanden en vloeren direct na oplevering van het huis.

De badkamer heeft luxe sanitair van Villeroy en Boch en kranen van Hansgrohe. Hoe de keuken eruit komt te zien, bepaalt u helemaal zelf. Daarvoor kunt u kiezen uit het ruime assortiment in de woonwinkel van Van Wijnen. Of u stelt zelf een keuken samen.

Ontwikkelingen op de voet volgen?
Wilt u goed op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en als één van de eersten bericht krijgen bij de start van inschrijving? Meld u dan hier aan.
 

In het centrum van Dronten

 

Vragen over project Havenkade?
Bel met onze binnendienst of neem vrijblijvend contact op met één van onze makelaars.Bent u nog nieuwsgierig naar de eerste fase van Havenkade, klik kan hier.