Nieuwbouwproject Havenkade Dronten

Kom langs in het nieuwe informatiecentrum

Heeft u vragen over de Ceres-appartementen, de Tellus-eengezinswoningen of andere plannen van Havenkade Dronten? Wilt u graag op een laagdrempelige manier en zonder afspraak uw woonwensen bespreken in een persoonlijk gesprek?

Bezoek dan het informatiecentrum op de bouwlocatie. Vanaf vrijdag 29 oktober zijn er wekelijks adviseurs aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur. U vindt het informatiecentrum bij het water, aan het einde van de straat Peterhof.

Appartementen Ceres (nog enkelen beschikbaar)

Ontdek uw mogelijkheden om te wonen in een energiezuinig en onderhoudsarm appartement, met een fantastisch uitzicht over het water en de jachthaven. Van deze 18 heerlijke appartementen aan het water zijn er nog maar een paar beschikbaar. Bekijk hier hoe uw appartement er straks uit zou kunnen zien!

Wilt u straks ook één van de gelukkige bewoners worden van Ceres? Bekijk dan hier de digitale brochure van de nog beschikbare appartementen.

Welk appartement wordt uw thuishaven? U kunt zich inschrijven voor uw favoriete bouwnummer.

Ceres is een kleinschalig woongebouw met slechts vier woonlagen. Alle appartementen liggen op de zonzijde, met vrij uitzicht. De drie appartementen op de begane grond hebben een plafondhoogte van meer dan vier meter. De appartementen op de verdiepingen zijn er in diverse typen. Ze verschillen van elkaar wat betreft indeling.

Benieuwd naar de verschillen? Bekijk dan via de portal, per bouwnummer, alle details. Goed om te weten: u kunt ook twee naast elkaar gelegen appartementen laten samenvoegen tot een groot appartement of penthouse. 

Kadewoningen Tellus (nog enkelen beschikbaar)

Deze eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van 127 - 169 m². Ze zijn beschikbaar in 3- en 4-laagse varianten. Alle woningen hebben vrij uitzicht over het water aan de voorkant én een ruime tuin aan de achterzijde. 
Meer weten over de royale kadewoningen? Lees dan onderaan deze pagina verder. Geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact op via: 0321 318 318 
Of kijk op: Website Wonen aan Havenkade

In het centrum van Dronten wordt een gloednieuwe woonbuurt gerealiseerd. Voorheen stonden aan de Havenkade stoere graansilo's, nu is er ruimte voor wonen. Hier ervaart u het gevoel van vrijheid van wonen in een groene omgeving aan het water. En niet alleen het water is vlakbij: het centrum van Dronten met al zijn voorzieningen ligt op een steenworp afstand en de nabije omgeving leent zich uitstekend om erop uit te trekken in de mooie natuur.

In totaal komen hier 146 gevarieerde duurzame nieuwbouwwoningen waarvan het eerste deel woningen inmiddels bewoond is. De Havenkade is de eerste gasloze wijk van de gemeente! Wonen op de kade in Havenkade Dronten is bedoeld voor alle generaties. Daarom bieden we comfortabele appartementen en royale eengezinswoningen in verschillende soorten en maten.

Wat ze met elkaar gemeen hebben, is een duurzaam en energiezuinig ontwerp. Verder natuurlijk de unieke ligging op de kade, met vrij uitzicht over het water.  Alle woningen zijn gasloos en voorzien van een duurzaam warmtesysteem. De woningen beschikken over een warmtepomp, die warmte oppompt uit een eigen bron naast de woning. Het zorgt voor warm water en verwarmt of koelt de woning via vloerverwarming. Zo geniet u altijd van een aangename temperatuur in huis. Bij aankoop van de woning kan gekozen worden om het warmtesysteem te leasen of direct zelf te kopen.

Havenkade is gunstig geleden tussen het NS-station en het centrum van Dronten: het winkelcentrum Suydersee, theater De Meerpaal en diverse scholen.
Met de nieuwe Hanzespoorlijn beschikt Dronten over een snelle treinverbinding zowel richting de Randstad (Almere en Amsterdam) als richting regio Zwolle. 

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief. Ook vernieuwen we regelmatig deze pagina op onze website en onze social kanalen.
U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen op ons kantoor aan de Bolder 2 in Dronten!


Inschrijven Ceres appartementen Vanaf woensdag 21 juni 12:00 uur staat de verkoopinformatie online op de website Wonen aan Havenkade.
Hier kunt u dan het digitale inschrijfformulier vinden in uw eigen online woondossier en kunt u zich inschrijven op bouwnummer.

Vanaf de start verkoop op 21 juni om 12:00 a.s. heeft u tot maandag 3 juli 12:00 uur de tijd om uw online inschrijving voor Ceres definitief te maken.

Interesse?
Plan een gesprek met een van onze makelaars of schrijf u direct in op een (of meerdere) bouwnummers.

De 18 comfortabele appartementen in dit complex variëren in woonoppervlakte van 91 tot 122 m² en hebben allemaal een prachtig uitzicht over het water. De appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer en een balkon of terras op het zuiden. Ze beschikken over een eigen parkeerplek, een eigen bergruimte en een gemeenschappelijke fietsenberging.  

• Woonoppervlakte: ca. 90 – 123 m²
• Royale living met open keuken en twee slaapkamers
• Balkon of terras op het zuiden
• Wonen op de zonzijde, met vrij uitzicht over het water van de jachthaven
• Energiezuinig, individuele warmtepomp (kopen of leasen)
• Verwarming én koeling door middel van vloerverwarming
• Eigen parkeerplek auto, gemeenschappelijke fietsenberging 

Meer weten over Ceres? Bekijk de interactieve kavelkaart 

 


Hierboven ziet u een impressie van de drie verschillende typen appartementen.
De definitieve plattegronden bekijkt u op de interactieve kavelkaart.

Tellus (verkoop start 17 juli 2023)


De 21 ééngezinswoningen in dit project zijn drie- of vierlaags en kijken uit over de haven van Dronten. Het ontwerp van Tellus is goed doordacht en maakt de woningen geschikt voor diverse leefstijlen. Welke woning u ook kiest, in een woning van Tellus woont u ruim en van alle gemakken voorzien. De woningen van Tellus zijn onderhoudsarm. Met kunstof kozijnen bespaart u een hoop tijd en geld op schilderwerk. Ook kunt u kiezen voor volledig afgewerkte wanden en vloeren direct na oplevering van het huis. 

De badkamer heeft luxe sanitair van Villeroy en Boch en kranen van Hansgrohe. Hoe de keuken eruit komt te zien, bepaalt u helemaal zelf. Daarvoor kunt u kiezen uit het ruime assortiment in de woonwinkel van Van Wijnen. Of u stelt zelf een keuken samen.

  • Woonoppervlakte: 127 - 169 m²
  • Kavelgrootte: 117 – 158 m²
  • Drielaagse of vierlaagse eengezinswoningen
  • Wonen op de verdieping mogelijk, met vrij uitzicht op het water
  • Ruimte voor grote woonkeuken of thuiskantoor op begane grond
  • Eigen berging en parkeren op eigen terrein
  • Energiezuinig, warmtepomp in combinatie met vloerverwarming

Beelden van kadewoningen type Tellus kunnen nog gewijzigd worden.  

 

Hieronder ziet u een impressie van de drie-laagse woning. 
De definitieve plattegronden van de 3- en 4-laagse kadewoningen bekijkt u op de interactieve kavelkaart

Vrijblijvend advies


Wilt u meer weten over uw mogelijkheden en hoe het kopen van een nieuwbouwwoning werkt?
Onze nieuwbouw specialisten helpen u graag met al u vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 Een advies gesprek aanvragen >>