Nieuws

Hoe kom je aan een woning?

Een huis kopen is behoorlijk moeilijk geworden. Het aanbod is schaars en als er dan een woning is die je aanstaat, zijn er ook nog vele anderen die de woning willen kopen. Er ontstaat zo een vicieuze cirkel. Omdat het lastig is om een woning te kopen, komen er ook weinig woningen te koop. Verkopen is dan wel gemakkelijk, maar hoe kom je aan een andere woning?

Dit is hét moment om te verkopen!

Dit is hét moment om te verkopen! De woningmarkt is niet meer bij te houden. De prijzen blijven stijgen, het aanbod daarentegen daalt. Voor heel Nederland geldt dat in het eerste kwartaal van 2021 een woning gemiddeld binnen dertig dagen werd verkocht. Zie er met zo’n snelle doorlooptijd maar eens tussen te komen. Voor aankopers is dit een flinke uitdaging, maar voor verkopers is dit hét moment om te verkopen!

Van een droomuitzicht tot een droomkeuken in De Silo

Van een droomuitzicht tot een droomkeuken in De Silo Op dit moment wonen Paul (58) en Marlene Rademaker (67) in een eengezinswoning wat te groot wordt, daarom waren ze op zoek naar een gelijkvloers appartement voor hun samen. Vanwege het spectaculaire uitzicht en de mooie ligging heeft het stel gekozen voor een appartement van De Silo van Havenkade Dronten. Hier delen Paul en Marlene hun woning helemaal naar wens in zodat ze hun droomkeuken kunnen realiseren.