Over VSO makelaars

Jong, ondernemend en ambitieus. Dat zijn Wim Voerman en Mark Onderdijk, wanneer zij in 1988 makelaars- en verzekeringskantoor V&O oprichten. In een woonhuis in Dronten houden zij kantoor. Door uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten kiezen Voerman en Onderdijk al snel een nieuwe bedrijfsnaam: VSO. Verzekeringen, Subsidies en Onroerend Goed.

Focus

Na een aantal jaren gaat Wim Voerman zich bezighouden met verzekeringen, wordt de advisering in subsidieverlening elders ondergebracht en gaat Mark Onderdijk samen met makelaar Adrie de Breuk verder in het onroerend goed. Zij betrekken een pand aan De Rede in Dronten. De basis van alle bedrijfsactiviteiten is agrarisch vastgoed. Met een landbouwachtergrond kunnen beide heren zich uitstekend inleven in de klant en de focus agrarisch sluit ook goed aan bij de vraag uit het vestigingsgebied, Flevoland. In 2000 breidt het werkgebied uit van Flevoland naar de kop van Noord-Holland. Zo kan VSO de klanten nog meer keuzes bieden.

Nieuw pand, nieuwe vestigingen

De directie verandert van samenstelling. Adrie de Breuk bouwt het werk af en Johan Zandbergen wordt partner en mede-eigenaar bij VSO. In 2004 volgt weer een verhuizing, nu naar een pand aan de Bolder in Dronten. Het kantoor wordt omgedoopt tot VSO makelaars & taxateurs met VSO in de betekenis van Veelzijdig in Specialistisch Onroerend goed.

Naast agrarisch onroerend goed, bedient het team van makelaars en taxateurs ook de segmenten vrijstaand wonen en bedrijfshuisvesting. De makelaars en taxateurs van VSO adviseren, taxeren en bemiddelen bij de aan- en verkoop van vastgoed en cultuurgronden in heel Nederland. In 2009 opent kantoor Marknesse, zeven jaar later verhuist dit kantoor naar Emmeloord. In 2014 is de vestiging in Almere geopend en in de zomer van 2019 vestigt VSO zich aan de IJsselkade te Kampen. Sinds januari 2020 is Barneveld een VSO kantoor rijker.

Uitdaging

Tweeëndertig jaar na de oprichting bestaat het team van VSO uit veertien gecertificeerde makelaars, die elke dag met hart en ziel mensen en vastgoed bij elkaar brengen. De specialisaties van de makelaars zijn zeer divers. Complexe vastgoedvraagstukken gaan zij niet uit de weg, die maken de dienstverlening juist extra uitdagend.

Maak een afspraak