Makelaar

Het verbinden van mensen en vastgoed, dat is wat wij het liefst doen. Onze missie is om jou te laten wonen in een omgeving die helemaal jouw thuis is. VSO makelaars & taxateurs is specialist in het verkopen van vrijstaande woningen en woonboerderijen. Als makelaar staan wij jou graag bij met woord en daad.  

Neem contact op Bekijk aanbod

Een makelaar inschakelen voor taxatie

Verschillende redenen kunnen aanleiding zijn voor een taxatie:

  • Een aan- of verkoop beslissing
  • Een hypotheekaanvraag
  • Een meningsverschil over de WOZ-beschikking van uw gemeente
  • Een scheiding- en boedelverdeling
  • Een nalatenschap in verband met successierechten

De register makelaar-taxateur van VSO gaat zorgvuldig voor je aan de slag en onderzoekt de technische staat van het huis, de staat van het onderhoud, de locatie etc. Ook beschikt hij of zij over uitgebreide informatie van referentie-panden die in en buiten de regio liggen. Marktkennis en deskundigheid zijn voor ons de belangrijkste uitgangspunten voor een goede waardebepaling. Als je gebruik maakt van een VSO verkoopmakelaar of aankoopmakelaar, dan zie je deze expertise en marktkennis duidelijk terug.

Als makelaar aangesloten bij het NWWI

VSO makelaars & taxateurs is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI. Het NWWI keurt taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Contact opnemen met VSO makelaars

Gebruik maken van de dientsten van ons makelaarskantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. We helpen je graag verder!

Contact opnemen