Makelaar

Het verbinden van mensen en vastgoed, dat is wat wij het liefst doen. Onze missie is om u te laten wonen in een omgeving die helemaal uw thuis is. VSO makelaars & taxateurs is specialist in het verkopen van vrijstaande woningen en woonboerderijen. Als makelaar staan wij u graag bij met woord en daad.

Neem contact op Bekijk aanbod

Twee zien meer dan één

Bij VSO makelaars & taxateurs werken wij met een 4-ogen principe, maar wat houdt dat precies in? Twee makelaars zien duidelijk meer dan één, ook bij afwezigheid, ziekte of vakantie is er altijd de 2e makelaar die voor u klaar staat. Uiteraard is één van de twee uw vaste aanspreekpunt en is de tweede makelaar eigenlijk een extraatje. De makelaars kunnen elkaar zo aanvullen en versterken, zodat u het beste en optimale verkoopproces beleefd!

Wilt u ook ervaren hoe het is om niet één, maar twee makelaars te hebben? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling waarin wij het 4-ogen principe aan u kunnen toelichten.

Zonder gedoe, in 8 stappen uw woning verkocht bij VSO makelaars & taxateurs. Download onze whitepaper met het stappenplan.

Een makelaar inschakelen voor taxatie

Verschillende redenen kunnen aanleiding zijn voor een taxatie:

  • Een aan- of verkoop beslissing
  • Een hypotheekaanvraag
  • Een meningsverschil over de WOZ-beschikking van uw gemeente
  • Een scheiding en boedelverdeling
  • Een nalatenschap in verband met successierechten

De register makelaar-taxateur van VSO gaat zorgvuldig voor u aan de slag en onderzoekt de technische staat van het huis, de staat van het onderhoud, de locatie, etc. Ook beschikt hij of zij over uitgebreide informatie van referentie-panden die in en buiten de regio liggen. Marktkennis en deskundigheid zijn voor ons de belangrijkste uitgangspunten voor een goede waardebepaling. Als u gebruik maakt van een VSO verkoopmakelaar of aankoopmakelaar, dan ziet u deze expertise en marktkennis duidelijk terug.

Als makelaar aangesloten bij het NWWI

VSO makelaars & taxateurs is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI. Het NWWI keurt taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Contact opnemen met VSO makelaars

Gebruik maken van de diensten van ons makelaarskantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. We helpen u graag verder!

Contact opnemen