VSO team

Jeroen Aalberts RT KRMT

Jeroen Aalberts RT KRMT

Kandidaat makelaar

Jeroen Aalberts, aangenaam

Mijn stage bij VSO makelaars & taxateurs in 2015 beviel zo goed dat ik een baan aangeboden kreeg. Dat was voor mij een unieke kans die ik met beide handen heb aangegrepen. Twee jaar later heb ik in Groningen de opleiding Vastgoed & Makelaardij afgerond.

Niet zomaar een stap
Elke dag werk ik met veel plezier voor onze zakelijke en particuliere klanten. Agrarische ondernemers begeleid ik bij vastgoedvraagstukken omtrent hun landbouwbedrijf en particulieren help ik bij de aan- en verkoop van een woning. Het contact met mensen vind ik het leukst. Helemaal omdat onze opdrachtgevers altijd bezig zijn met een belangrijke stap in hun leven. Ik mag daar even bij zijn en mijn expertise toevoegen. Dat is toch geweldig!

Daarnaast houd ik me bezig met de interne organisatie van VSO. We hebben een jaar geleden onze nieuwe slogan ‘vastgoed in ’t groen’ gelanceerd. Dat weerspiegelt dat wij er zijn voor onze klanten in elk landelijk gebied, of het nu gaat om wonen, werken, ontwikkelen, beleggen of ondernemen. Ons team van specialisten is divers en ervaren en dat is onze kracht!

Wilt u vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met mij op.

Jeroen Aalberts
RT KRMT
j.aalberts@vsomakelaars.nl

06 – 43 99 3756