VSO team

Herbert Dubbelink MRE MRICS RT

Herbert Dubbelink MRE MRICS RT

Makelaar / taxateur o.z.

Herbert Dubbelink, aangenaamSinds 1988 zit ik in ‘het vak’. Ik doel dan niet alleen op het vak van makelaar en taxateur, maar op huisvesting in het algemeen. Na mijn studie Bouwkunde aan de TU in Delft heb ik gewerkt bij de Dienst Volkshuisvesting van de Gemeente Den Haag. Mijn focus lag op stadsvernieuwing; de wijken Transvaal en Schilderswijk. Ik heb in die tijd ontzettend veel gezien, meegemaakt en geleerd.

Achtergrond

Vastgoed trok mij enorm aan. Na een aantal jaren ben ik gaan studeren aan de School of Real Estate in Amsterdam en werd ik master of Real Estate (MRE). Ook de opleidingen Register Taxateur en RICS heb ik daarna met goed gevolg afgerond. 

Leefomgeving van mensen

Ik zocht de ontwikkelingskant op. Na een baan bij het Bouwfonds en een Nederlandse vastgoedbelegger met een nieuwe vestiging in Duitsland (winkelcentra), koos ik voor het zelfstandig ondernemerschap. Mijn belangrijkste drijfveer toen – en nu nog steeds – is om een positieve bijdrage te leveren aan de dagelijkse leefomgeving van mensen. Het liefst maak ik ieders woon- en werkklimaat elke dag een stukje mooier. 

Kansen creeëren in het bedrijfsmatig vastgoed 

Acht jaar geleden ben ik partner geworden bij VSO makelaars & taxateurs. Ik begeleid ondernemers bij aan- en verkoop en aan- en verhuur van bedrijfsruimtes, kantoren, winkels en bouwkavels. Ook ben ik regelmatig betrokken bij herontwikkelings- en herbestemmingstrajecten. Daarnaast houd ik me veelvuldig bezig met waarderingen en taxaties. Ik neem het ondernemersbelang als uitgangspunt en probeer in samenspraak te zoeken naar de optimale huisvesting voor bedrijven. Mijn dagelijks werk is dan ook kansen aan te reiken op het gebied van bedrijfshuisvesting.

Juist nu

Op dit moment staan we op een kantelpunt in de vastgoedmarkt; na alsmaar stijgende verkoopprijzen, tekent zich nu een stabilisatie af, of wellicht een opmaat voor een neergaande markt? Huurprijzen van winkelpanden, kantoren en bedrijfsruimtes gingen een tijdje nog wel omhoog, maar ook daar lijkt een kentering aanstaande. Daarnaast hebben we te maken met een (serieuze) rentestijging. Kortom: schommelingen in de markt zijn van alle tijden, maar we kunnen gerust stellen dat het pittige tijden zijn. En juist wanneer het wat lastig wordt, is een goed advies van een deskundig en ervaren makelaar/taxateur extra nodig! Wilt u vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met mij op. 

 

Herbert Dubbelink MRE MRICS RT
h.dubbelink@vsomakelaars.nl 
06 – 10 98 90 68