VSO team

Jolein Jansen K-RMT

Jolein Jansen K-RMT

K-RMT

Jolein Jansen, aangenaam

Als ik in een stad loop, kijk ik graag omhoog. Historische bouwstijlen, nieuwe architectuur, grachtenpand of moderne rijwoning - ik houd ervan. In de loop van de jaren heb ik goed leren kijken naar vastgoed.

Mijn naam is Jolein Jansen. Ik ben opgegroeid in Marknesse en woon nog altijd met veel plezier in de Noordoostpolder. Na het behalen van mijn propedeuse Vastgoed en makelaardij rezen bij mij de twijfels, ik was nog jong en wist niet precies wat ik wilde. Daarom koos ik voor een bredere HBO opleiding, Management, Economie & Recht. Dat bleek op dat moment een goede keuze te zijn.

Aan- en verkoop
Na mijn studie heb ik een aantal commerciële functies gehad in diverse sectoren, maar de makelaardij bleef mijn interesse houden. De nauwe verbinding met economie trekt me aan en daarnaast houd ik van het juridische aspect in combinatie met de persoonlijke gesprekken. In 2020 ben ik begonnen bij VSO makelaars & taxateurs. Ik ondersteun
bij de aan- en verkoop van bestaande woningen en nieuwbouw. Mijn regio’s zijn de Noordoostpolder en Dronten en omgeving. Nu met meer levenservaring zit ik op de juiste plek en heb ik klanten veel te bieden!

Van top tot teen
Het ‘verbinden’ van mensen aan een woning spreekt mij enorm aan. Ik bekijk een huis altijd van top tot teen; het moet iemands thuis worden. Mijn voelsprieten heb ik altijd aan staan, welke mensen passen hier? Ook ben ik me er zeer van bewust dat ik een bijdrage mag leveren aan een grote beslissing in iemands leven. Pas mocht ik een woonboerderij verkopen. Na 67 jaar wonen, trok de boer voor de laatste keer de deur dicht. Bijzonder toch?!

Wilt u vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met mij op.

Jolein Jansen
j.jansen@vsomakelaars.nl
06 – 22 87 41 13