VSO team

Thijs Slettenhaar

Thijs Slettenhaar

Thijs Slettenhaar, aangenaam

Als ik na een werkdag de straat inrij en mijn woning zie, dan krijg ik nog altijd een trots gevoel; dat ik hier kán en mág wonen. Dat trotse gevoel gun ik anderen ook. 


Mijn naam is Thijs Slettenhaar (40), ik woon in Emmeloord en vanaf 1 november ben ik als partner verbonden aan VSO makelaars & taxateurs. Ik heb Makelaardij en Onroerend goed gestudeerd in Zwolle. Toen ik afstudeerde was de woningmarkt niet om over naar huis te schrijven, dus besloot ik een aanverwant vak te kiezen; ik ben erkend Hypotheekadviseur geworden, waarna ik aan de slag ging als Financieel adviseur bij verschillende vestigingen van Rabobank in de Noordoostpolder, Dronten en Lelystad. De laatste drie jaar werkte ik bij onafhankelijk tussenpersoon Heilbron in Emmeloord. 

 

Terug naar de basis
De makelaardij heeft mij in al die jaren nooit losgelaten. Ook de ontwikkelingen in de markt ben ik altijd blijven volgen. Ik heb interesse in mensen en vastgoed. In mijn jeugd ben ik veel verhuisd en mijn ouders hebben mij altijd betrokken bij de bezichtigingen en het aan- en verkoopproces. Dat heeft mijn belangstelling zeker aangewakkerd!

 

Nieuwbouw
Bij VSO makelaars & taxateurs ga ik
ondersteunen bij de aan- en verkoop van een woning, bestaand of nieuwbouw. Binnenkort komen de volgende woningen aan de Havenkade in Dronten in de verkoop. Bent u geïnteresseerd? Wij vertellen u graag alles over het proces, de woningen zelf en de opties. Ook voor hypotheekvragen kunt u bij mij terecht. 

 

Wilt u vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met mij op.

Thijs Slettenhaar
Adviseur wonen / nieuwbouwprojecten
06 -
10587284