VSO team

Willy Wakker – Brands

Willy Wakker – Brands

Vastgoedadviseur

Willy Wakker, aangenaam

‘Ik wil Urk mooier maken’, dat is mijn grote drijfveer waarom ik doe wat ik doe.
Mijn naam is Willy Wakker, ik ben geboren en getogen op Urk. Na de havo wilde ik graag naar Schoevers en mezelf ontplooien, maar toen ontmoette ik mijn huidige man en is het de versnelde opleiding tot directiesecretaresse in Amersfoort geworden. 

Makelaar in wording

Ik heb administratieve functies gehad bij diverse bedrijven. Twee jaar geleden trok de vacature Commercieel medewerker binnendienst bij VSO makelaars & taxateurs mijn aandacht. Tijdens het sollicitatiegesprek werd duidelijk dat deze baan best bij mij zou passen, maar… dat ik zoveel passie voor wonen heb, dat ik absoluut makelaar moest worden! Ik ben dan ook gelijk met de opleiding gestart, die mij is aangeboden door VSO.  

Ontwikkelingen in wonen

Mijn hart gaat sneller kloppen van ontwikkelingen in wonen. Dit kan een doorstroom zijn van een starterswoning naar een vrijstaand huis, een nieuwbouwproject, een losse kavel waar onder architectuur een woning gebouwd gaat worden of een herontwikkelingsproject van sloop tot herbouw. Ik ondersteun bij aan- en verkoop van een woning. Vaak ben ik bij een bezichtiging zo enthousiast, dat ik te horen krijg: waarom koop je het huis zelf niet? Dat komt doordat ik zelfs in een vervallen huis nog potentie zie; ik denk in mogelijkheden. Mijn achtergrond als stylist helpt daar enorm bij en klanten zien dat vaak als meerwaarde.  

Nog mooier Urk

Als makelaar hoop ik in de toekomst een toevoeging te hebben aan een nog mooier Urk. Vrouwen kunnen daarbij het verschil maken. In de lokale politiek, in de architectuur én in de makelaardij.  

Wilt u vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met mij op.

Willy Wakker,

werkplek Sluisweg 11 te Urk

w.wakker@vsomakelaars.nl 

06 – 82 79 43 19