VSO team

Marco Schrijver

Marco Schrijver

Regio adviseur

Persoonlijk

Marco is geboren en getogen op een agrarisch familiebedrijf op Kampereiland. In zijn spaarzame vrije tijd is Marco graag aan het hiken in binnen en buitenland.

Loopbaan

Na zijn studie Agrarische commerciële economie & Academie van vastgoed heeft hij ervaring opgedaan in Duitsland, Denemarken, Canada en Roemenië en is vervolgens doorgegroeid als zelfstandig agrarisch ondernemer in Nieuw-Zeeland met circa 700 melkkoeien. Naast deze activiteit heeft hij in Australië een aantal melkveebedrijven ontwikkeld. Door aan- en verkoop is Marco steeds meer in de vastgoed en projectontwikkelingen gegroeid. Marco is tevens werkzaam geweest als adviseur bij BESTRA (Bedrijf Strategisch Advies).  Uit eigen ervaring kan hij u helpen inzicht te geven in de mogelijkheden en kansen van uw bedrijf. Eventueel is kan hij u adviseren in het investeren of (her)ontwikkelen van beleggingsobjecten.
 

Praktijkgebieden

Marco is uw adviseur op het gebied van agrarisch onroerend goed, ontwikkelingen en beheer. Hij helpt u graag met de aan-en verkoop van landbouwbedrijven, bemiddelingen (erf)pacht financiering en met ontwikkelingen en bemiddeling van beleggingsobjecten. Marco wil graag uw wensen aansluiten bij kansen en ontwikkelingen op korte en lange termijn.
Marco is tevens eigenaar van Vastgoedmanager.nl. Via Vastgoedmanger wordt u compleet ontzorgt in het technisch en financieel beheer van uw beleggingspanden.