Uw bedrijfshuisvesting taxeren

Een waardebepaling van mijn bedrijfspand? U als ondernemer heeft ongetwijfeld deze vraag een keer gesteld. Wellicht bij de aankoop, of recent toen u voor de uitbreiding van uw pand een financiering wilde regelen bij uw bank. Dan is het goed om te weten dat een deskundige voor u de juiste waarde weet te bepalen. Zo’n deskundige is de makelaar van VSO. Rekening houdende met alle factoren, stelt hij een rapport op waar u of degene die erom vraagt de juiste beslissing neemt. In een oriënterend gesprek informeert hij u graag omtrent de mogelijkheden.

Bemiddeling bij aan- en verkoop

Het aan- en verkopen van bedrijfsmatig onroerend goed vereist veel kennis van de regionale en lokale markt. Immers, veel bedrijfsmatig onroerend goed is gekoppeld aan detailhandel. Heeft dat winkelpand wel genoeg uitstraling op die plek? Of ben ik wel goed bereikbaar op die A1-locatie als dienstverlenend bedrijf? Tal van vragen spelen een rol bij uw beslissing om aan te kopen. En bij verkoop van uw pand bepalen zulke vragen weer de waarde. De makelaar van VSO begeleidt u hierin. Tot aan de opening van uw kantoor of de afronding van uw verkoop bij de notaris.

Bemiddeling bij huur en verhuur

Op korte termijn behoefte aan ruimte? Of heeft u zelf ruimte over in uw bedrijfspand? Voor beide geldt dat u het op een deskundige wijze geregeld wil hebben. Het juiste contract met de voorwaarden vereist de bemiddeling van de makelaar van VSO. Hij weet op een zakelijke en accurate wijze in uw tijdelijke behoefte te voorzien.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Bel ons.

We staan u graag te woord!

Wilt u liever direct contact met een medewerker? Bel ons!

Dronten 0321 - 318 318
Emmeloord 0527 - 20 33 55
Regio Noord-Holland 06 - 53 62 82 82
Regio Almere 036 - 30 30 938
Regio Overijssel 038 - 344 64 04
Regio ZW Nederland 078 - 303 13 21