Nieuwbouwspecialist

Bij VSO makelaars begrijpen we de unieke dynamiek van grootschalige nieuwbouwprojecten. Of het nu gaat om de ontwikkeling van moderne bedrijfspanden, woonwijken of appartementencomplexen, wij zijn uw betrouwbare partner in het verwezenlijken van ambitieuze vastgoedprojecten op grote schaal. Met een focus van initiatief tot oplevering hebben wij onze wortels in het agrarisch en landelijk vastgoed, maar inmiddels bemiddelen we in een breed scala van vastgoedsegmenten.
 

Van initiatief tot oplevering

Met meer dan dertig jaar ervaring in zowel bestaande bouw als nieuwbouw is VSO Makelaars méér dan een makelaar. Onze deskundigheid en specialisme hebben ons in staat gesteld om niet alleen te bemiddelen in traditionele markten, maar ook om te excelleren in niche markten. Altijd op zoek naar innovatieve oplossingen en kansen, vinden wij vaak de uitkomst in alternatieve woonvormen en benaderingen die buiten de gebaande paden gaan.

Alle expertises binnen handbereik

Onze agrarisch specialisten begrijpen wat er belangrijk is voor een agrarisch ondernemer, dit kan een doorslaggevende rol spelen bij de verwerving van een perceel. Juist omdat er vaak veel emotie bij komt kijken maakt de aanpak onze makelaars succesvoller.
Onze nieuwbouw specialisten focussen zich meer op inbreidingslocaties, waardoor we u kunnen voorzien van nieuwe locaties om woningbouw te realiseren. En ons team met makelaars en taxateurs begeleiden het proces van aan- en verkoop.

Fasen van (her) ontwikkeling

Het te doorlopen proces bestaat uit 7 fases: acquisitie, marktonderzoek, ontwikkeling, marketing, verkoop, kopers contact en de nazorg.

Wilt u dieper ingaan op ons nieuwbouwproces? Neem dan contact op met één van onze specialisten. 
We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken.