Nieuwbouwspecialist

Bij VSO makelaars begrijpen we de unieke dynamiek van grootschalige nieuwbouwprojecten. Of het nu gaat om de ontwikkeling van moderne bedrijfspanden, woonwijken of appartementencomplexen, wij zijn uw betrouwbare partner in het verwezenlijken van ambitieuze vastgoedprojecten op grote schaal. Met een focus van initiatief tot oplevering hebben wij onze wortels in het agrarisch en landelijk vastgoed, maar inmiddels bemiddelen we in een breed scala van vastgoedsegmenten.
 

Van initiatief tot oplevering

Met meer dan dertig jaar ervaring in zowel bestaande bouw als nieuwbouw is VSO Makelaars méér dan een makelaar. Onze deskundigheid en specialisme hebben ons in staat gesteld om niet alleen te bemiddelen in traditionele markten, maar ook om te excelleren in niche markten. Altijd op zoek naar innovatieve oplossingen en kansen, vinden wij vaak de uitkomst in alternatieve woonvormen en benaderingen die buiten de gebaande paden gaan.

Alle expertises binnen handbereik

Onze agrarisch specialisten begrijpen wat er belangrijk is voor een agrarisch ondernemer, dit kan een doorslaggevende rol spelen bij de verwerving van een perceel. Juist omdat er vaak veel emotie bij komt kijken maakt de aanpak onze makelaars succesvoller.
Onze nieuwbouw specialisten focussen zich meer op inbreidingslocaties, waardoor we u kunnen voorzien van nieuwe locaties om woningbouw te realiseren. En ons team met makelaars en taxateurs begeleiden het proces van aan- en verkoop.

Fasen van (her) ontwikkeling

Het te doorlopen proces bestaat uit 7 fases: acquisitie, marktonderzoek, ontwikkeling, marketing, verkoop, kopers contact en de nazorg.Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met onze nieuwbouwspecialisten.

 

Nieuwbouwprojecten

Eerder mochten onze nieuwbouwspecialisten hun expertises uitvoeren bij nieuwbouwprojecten onder andere in Dronten en in Stroe.

Villapark Dierenweide

In het park de Dierenweide te Dronten is er een prachtig luxueus appartementencomplex gerealiseerd in 2016-2017.

Het appartementencomplex bevat 16 luxe appartementen waaronder 2 penthouses. De appartementen varïeren in gebruiksoppervlaktes tussen ca. 115m² en 200m² met elk een zeer ruim terras op het zuidwesten en een uitzicht op het park.

Text met een link

Het Wulperveld, Stroe

In dit dorp is woonwijk Wulperveld in aanbouw, een ruim opgezette wijk waar 115 woningen worden gerealiseerd die in fasen gebouwd zullen worden door Van de Kolk.

Text over het betreffende project

Nog meer text over het betreffende project

Text met een link

Havenkade, Dronten

Compleet en comfortabel wonen, duurzaam en energiezuinig en uitzicht op de jachthaven.

Wonen op de kade is gewild. De 18 appartementen Ceres zijn inmiddels in verkoop en er zijn nog maar enkele appartementen beschikbaar. De eengezinswoningen van Tellus zijn verdeeld over twee rijtjes van 12 en 9 royale eengezinswoningen met drie of zelfs vier woonlagen. De eerste 12 kadewoningen zijn inmiddels in verkoop.

Meer informatie