Bedrijfsmakelaar Kampen

Iedere ondernemer heeft zo zijn of haar eigen zakelijke ambities. Deze ambities gaan nagenoeg altijd gepaard met groei, uitdagingen, veranderingen en huisvesting. Wat zijn uw zakelijke toekomstdromen? Dé bedrijfsmakelaar in Kampen is VSO makelaars & taxateurs en begeleiden u graag om deze te realiseren. 

Neem contact op

Bedrijfspand kopen of verkopen 

Ons team van bedrijfsmakelaars is gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed. Wij helpen ondernemers bij de aan- en verkoop van bedrijfshallen, bedrijfspanden, kantoren en winkelpanden. Ook woningen die aangemerkt worden als beleggingspand, behoren tot bedrijfsmatig onroerend goed. VSO makelaars & taxateurs begeleidt niet alleen bij aan- en verkoop van bestaande panden, ook nieuwbouw op bestaande of nieuwe industrieterreinen ondersteunen we regelmatig.

Bedrijfsruimte huren of verhuren

Onze bedrijfsmakelaars ondersteunen u ook bij het huren of verhuren van bedrijfsruimte. Zelfs het technisch beheer en de financiële administratie kan VSO voor u verzorgen via onze bedrijfstak VSO vastgoedadvies. Steeds meer vastgoedeigenaren kiezen hiervoor, vanwege de service en het gemak. 

Bedrijfsmakelaar in Kampen, waarom VSO?

VSO makelaars & taxateurs bestaat sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een makelaarsformule met een breed spectrum aan specialismen, waaronder bemiddeling in bedrijfsmatig onroerend goed. Waarom kiezen vele ondernemers voor de bedrijfsmakelaars van VSO? 

  • We zijn sterk in het verbinden van ondernemers en vastgoed. Elke dag maken we de meest passende matches. 
  • Marktontwikkelingen – van lokaal tot mondiaal – hebben wij in het vizier, we zijn altijd bezig met de actualiteit. Dit geeft ons ook inzicht in actueel vraag en aanbod.
  • Onze bedrijfsmakelaars zijn enthousiast en volledig gekwalificeerd omu uitstekend te kunnen helpen.      
  • Ons team van bedrijfsmakelaars werkt volgens de nieuwste regelgeving taxaties bedrijfsmatig onroerend goed uit.
  • We helpen u desgevraagd ook bij off market of gestructureerde verkooptrajecten.  
  • Investeerders, projectontwikkelaars en beleggers komen graag bij ons over de vloer.
  • We hebben veel ervaring met de herontwikkeling en herbestemming van bestaande bedrijfspanden naar woonruimte.

Maak een afspraak met bedrijfsmakelaar Kampen

Door onze brede ervaring op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed, kunnen wij uw vastgoedvraagstuk gedegen oplossen. Bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

Neem contact op