Agrarisch makelaar Kampen

Wonen en werken op een agrarisch bedrijf is vaak intens, uw (gezins)leven en het ondernemerschap lopen vaak in elkaar over. Op een dag komt u voor de keuze te staan: is er een bedrijfsopvolger, wil ik mijn bedrijf verkopen, wordt de onderneming beëindigd of gaan we misschien wel emigreren? Voor al deze vraagstukken bent u bij VSO als agrarische makelaar in Kampen aan het juiste adres. 

Maak een afspraak

Vanaf de oprichting van VSO makelaars & taxateurs in 1988 houden onze agrarische makelaars zich bezig met het begeleiden van de aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. De afgelopen jaren zijn de vraagstukken complexer geworden, dit is voor ons team een grote uitdaging die we graag aannemen! Als u een agrarische vastgoed wilt kopen, dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden. 

Waar onze agrarisch makelaars in Kampen voor staan

  • Het leggen van de juiste verbindingen tussen mensen en vastgoed 
  • Creativiteit en innovatie bij het oplossen van ingewikkelde vastgoed vraagstukken die raken aan fiscale en juridische aspecten 
  • Ruim dertig jaar kennis van en ervaring met aankoop, verkoop, taxaties agrarisch onroerend goed 
  • Kennis van de lokale, regionale en landelijke markt 
  • Over grenzen heen kijken met emigratiebegeleiding van Interfarms 

Agrarisch vastgoed verkopen

In dit stappenplan (NVM) vertellen we u alles over het complete verkoopproces. 

Stap 1: Mogelijkheden analyseren
Voordat u uw agrarisch vastgoed kunt verkopen is het van belang om de mogelijkheden helder op een rij te hebben en uw wensen goed te definiëren.

Stap 2: Vraagprijs bepalen
De prijs wordt bepaald op basis van verschillende aspecten: verkoopt u enkel vastgoed of het gehele bedrijf? Het land met of zonder de gebouwen? 

Stap 3: Agrarisch vastgoed op de markt brengen
We werken een PR plan uit waarmee uw agrarisch object in het oog springt bij potentiële kopers. Van papieren verkoopbrochure tot online zichtbaarheid.

Stap 4: Bezichtigingen
De bezichtiging is een goede gelegenheid om te achterhalen waarom de kandidaat-koper geïnteresseerd is en waar aanvullende vragen zijn. 

Stap 5: De onderhandelingen
Tijdens de onderhandelingen is het verkrijgen van de maximaal haalbare prijs onze grootste zorg.

Stap 6: Ondertekening van de koopovereenkomst
Alle gemaakte afspraken worden vastgelegd in een koopovereenkomst.

Stap 7: De overdracht
Onze agrarisch makelaar ondersteunt u bij de overdracht naar de nieuwe eigenaar.

Afspraak maken met agrarische makelaar Kampen

Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken met een van onze agrarisch makelaars in Kampen? Bel of mail ons voor een afspraak.

Maak een afspraak