Agrarisch makelaar Kampen

Wonen en werken op een agrarisch bedrijf is vaak intens, je (gezins)leven en het ondernemerschap lopen vaak in elkaar over. Op een dag kom je voor de keuze te staan: is er een bedrijfsopvolger, wil ik mijn bedrijf verkopen, wordt de onderneming beëindigd of gaan we misschien wel emigreren?  Voor al deze vraagstukken ben je bij VSO als agrarische makelaar in Kampen aan het juiste adres. 

Maak een afspraak

Vanaf de oprichting van VSO makelaars & taxateurs in 1988 houden onze agrarische makelaars zich bezig met het begeleiden van de aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. De afgelopen jaren zijn de vraagstukken complexer geworden, dit is voor ons team een grote uitdaging die we graag aannemen! Als je een agrarische vastgoed wilt kopen, dan bespreken wij graag met jou de mogelijkheden. 

Waar onze agrarisch makelaars in Kampen voor staan

  • Het leggen van de juiste verbindingen tussen mensen en vastgoed 
  • Creativiteit en innovatie bij het oplossen van ingewikkelde vastgoed vraagstukken die raken aan fiscale en juridische aspecten 
  • Ruim dertig jaar kennis van en ervaring met aankoop, verkoop, taxaties agrarisch onroerend goed 
  • Kennis van de lokale, regionale en landelijke markt 
  • Over grenzen heen kijken met emigratiebegeleiding van Farms4sale 

Agrarisch vastgoed verkopen

In dit stappenplan (NVM) vertellen we je alles over het complete verkoopproces. 

Stap 1: Mogelijkheden analyseren
Voordat je je agrarisch vastgoed kunt verkopen is het van belang om de mogelijkheden helder op een rij te hebben en je wensen goed te definiëren.

Stap 2: Vraagprijs bepalen
De prijs wordt bepaald op basis van verschillende aspecten: verkoop je enkel vastgoed of het gehele bedrijf? Het land met of zonder de gebouwen?

Stap 3: Agrarisch vastgoed op de markt brengen
We werken een PR plan uit waarmee je agrarisch object in het oog springt bij potentiële kopers. Van papieren verkoopbrochure tot online zichtbaarheid.

Stap 4: Bezichtigingen
De bezichtiging is een goede gelegenheid om te achterhalen waarom de kandidaat-koper geïnteresseerd is en waar aanvullende vragen zijn. 

Stap 5: De onderhandelingen
Tijdens de onderhandelingen is het verkrijgen van de maximaal haalbare prijs onze grootste zorg.

Stap 6: Ondertekening van de koopovereenkomst
Alle gemaakte afspraken worden vastgelegd in een koopovereenkomst.

Stap 7: De overdracht
Onze agrarisch makelaar ondersteunt je bij de overdracht naar de nieuwe eigenaar.

Afspraak maken met agrarische makelaar Kampen

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken met een van onze agrarisch makelaars in Kampen? Bel of mail ons voor een afspraak.

Maak een afspraak