Taxateur in Dronten

Wil jij weten wat de waarde is van jouw bedrijf en/of woning? Bijvoorbeeld in verband met een eventuele verkoop of een verstrekking van de hypotheek, dan helpen VSO makelaars je graag verder! Wij zijn namelijk taxateur in Dronten en omgeving. Maak gerust een afspraak met ons voor de mogelijkheden.  

Maak een afspraak 

Wat doen onze taxateurs in Dronten?

Onze taxateurs in Dronten stellen voor jou de waarde vast van jouw bedrijfspand of agrarisch onroerend goed. Hiervoor wordt er gekeken naar onder andere het type, de indeling en de grootte van het vastgoedobject. Wij laten hierbij ook andere aspecten meewegen bij de taxatie als: de ligging, de oorsprong, de waarde en het onderhoudsniveau van andere objecten in de omgeving. Deze gegevens worden allemaal verwerkt in een overzichtelijk taxatierapport dat voldoet aan strikte regels.

Wat kunnen onze taxateurs in Dronten voor jou als ondernemer betekenen?

Wij, van VSO makelaars en taxateurs in Dronten, zorgen er voor dat er op deskundige wijze wordt bepaald wat de waarde van jouw bedrijfspand of agrarisch onroerend goed is aan de hand van een aantal vaststaande criteria.

  • We vragen informatie op bij het kadaster.
  • We stellen taxatierapporten op.
  • We volgen ontwikkelingen in de markt op de voet, zo zijn wij altijd op de hoogte van de actualiteit.
  • We onderhoudenactief relaties met gemeentes, banken, fondsen, alternatieve financiers, vastgoedbeleggers en investeerders.
  • We bestuderen bestemmingsplannen en eigendomsaktes. Zo nodig bespreken wij deze met vertegenwoordigers van notarissen of gemeentes.
  • We werken in opdracht van een verkopende of kopende partij en vertegenwoordigen de belangen van die partij.

Wij zijn aangesloten bij TMI en NRTV

De taxateurs van VSO makelaars & taxaties in Dronten zijn allemaal toegetreden tot het Taxatie Management Instituut (TMI) en scholen verplicht bij middels de TMI Academy. Taxaties voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed van TMI en we verwerken dit binnen het Taxatie Management Systeem.Onze taxateurs in Dronten zijn aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRTV). In dit register vind je gekwalificeerde taxateurs: Register-Taxateurs. Het NRTV waarborgt, bevordert en bewaakt onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateurs. Het registreert vastgoedtaxateurs op persoonlijke titel en zorgt voor een eenduidige gedrags- en beroepsregels en reglementen. Je kan een taxatie voorleggen aan de Kwaliteitscommissie als je vragen hebt over een taxatierapport.

Contact opnemen met taxateurs in Dronten 

Je woning, bedrijfspand(en) en/of agrarische vastgoedobject laten taxeren? Onze taxateurs in Dronten en omgeving helpen je graag verder! Bel of mail gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak