Bedrijfsmakelaar Dronten

U gaat het doen: uw toekomstdroom achterna. Achter deze droom zit veel ambitie en deze ambitie gaat vaak samen met uitdagingen, groei, veranderingen en huisvesting. De bedrijfsmakelaar die u wil helpen uw toekomstdroom te realiseren is VSO makelaars & taxateurs in Dronten.  

Neem contact op

De bedrijfsmakelaar helpt u te kopen of verkopen

Onze bedrijfsmakelaars in Dronten zijn gespecialiseerd in bedrijfsmatig onroerend goed. Wij helpen ondernemers bij de ver- en aankoop van bedrijfspanden, bedrijfshallen, winkelpanden en kantoren. Kantoren die aangemerkt worden als beleggingspand behoren ook tot bedrijfsmatig onroerend goed. Buiten dat VSO makelaars & taxateurs begeleidt bij ver- en aankoop van bestaande panden, begeleiden en ondersteunen wij ook nieuwbouw op bestaande of nieuwe industrieterreinen. 

Een bedrijfsruimte huren of verhuren?

De bedrijfsmakelaars in Dronten van VSO makelaars & taxateurs helpen u ook bij het huren of verhuren van bedrijfsruimte. Via onze bedrijfstak VSO vastgoedadvies verzorgen wij zelfs het technisch beheer en de financiële administratie. Vanwege de service en het gemak kiezen steeds meer vastgoedeigenaren hiervoor.  

Bedrijfsmakelaar in Dronten, waarom VSO?

In 1988 is VSO makelaars & taxateurs begonnen. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een makelaarsformule met een breed scala aan specialismen, waaronder bemiddeling in bedrijfsmatig onroerend goed. Hieronder hebben wij een aantal aspecten op een rijtje gezet waarom vele ondernemers kiezen voor bedrijfsmakelaars van VSO: 

Wij helpen u desgevraagd ook bij off market of gestructureerde verkooptrajecten.

  • Marktontwikkelingen - van lokaal tot mondiaal - hebben wij in het vizier, we zijn altijd bezig met de actualiteit. Dit geeft ons ook inzicht in actueel vraag en aanbod.
  • Wij hebben veel ervaring met de herbestemming en herontwikkeling van bestaande bedrijfspanden naar woonruimte.
  • Projectontwikkelaars, beleggers en investeerders komen graag bij ons over de vloer.
  • Ons team van bedrijfsmakelaars werkt volgens de nieuwste regelgeving taxaties bedrijfsmatig onroerend goed uit. 
  • Wij zijn sterk in het verbinden van ondernemers en vastgoed. Elke dag maken we de meest passende matches.
  • Onze bedrijfsmakelaars zijn volledig gekwalificeerd en enthousiast om u uitstekend te helpen. 

Maak een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaar in Dronten

Wij lossen graag uw vastgoedvraagstuk op met onze brede ervaring op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed. U kunt ons bellen of mailen voor een vrijblijvend gesprek!  

 Neem contact op