Agrarisch makelaar Dronten

Het werken en wonen op een agrarisch bedrijf is niet niks. Het kan vaak erg intens zijn om uw (gezins)leven en het ondernemerschap gescheiden te houden. Hierdoor kunt u op een dag voor een nieuwe keuze komen te staan: wil ik mijn bedrijf verkopen? Is er een bedrijfsopvolger? Wordt de ondernemeing beëindigd of gaan we emigreren? Dit zijn lastige vraagstukken waar onze VSO makelaars als agrarische makelaar in Dronten raad mee weten! Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons.

Maak een afspraak 

Sinds de oprichting in 1988 van VSO makelaars & taxateurs, houden onze agrarische makelaars in Dronten zich bezig met het begeleiden van de ver- en aankoop van agrarisch onroerend goed. Vraagstukken worden met de jaren steeds complexer en dit zijn dan ook uitdagingen die onze agrarische makelaars in Dronten graag aan gaan! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. 

Waar staan onze agrarische makelaars in Dronten voor?

Onze agrarische makelaars in Dronten staan voor een boel aspecten, namelijk:

  • Het leggen van de juiste verbindingen tussen mensen en vastgoed
  • Over grenzen heen kijken met emigratiebegeleiding van Farm4sale
  • Creativiteit en innovatie bij het oplossen van ingewikkelde vastgoed vraagstukken die raken aan fiscale en juridische aspecten
  • Ruim dertig jaar kennis en ervaring met verkoop, aankoop, taxaties agrarisch onroerend goed 

Uw agrarische vastgoed verkopen

Hieronder hebben wij een stappenplan opgesteld (NVM) waar wij u alles vertellen over het complete verkoopproces:

Stap 1: Mogelijkheden analyseren
Het is van belang om eerst de mogelijkheden helder op een rij te hebben en uw wensen goed te definiëren voordat u uw agrarisch vastgoed kunt verkopen.  

Satp 2: Vraagprijs bepalen
De prijs wordt bepaald op basis van een aantal verschillende aspecten: verkoopt u het gehele bedrijf of enkel vastgoed? Het land mét of zonder gebouwen?

Stap 3: Agrarisch vastgoed op de markt brengen
Wij zorgen met een strak PR plan dat uw agrarisch vastgoed in het oog springt bij potentiële kopers, van papieren verkoopbrochure tot online zichtbaarheid.

Stap 4: Bezichtigingen
Een bezichtiging is een zeer goede gelegenheid om er achter te komen waar de kandidaat-koper geïnteresseerd is en waar eventueel aanvullende vragen zijn.  

Stap 5: De onderhandelingen
Onze grootste zorg tijdens de onderhandelingen is het verkrijgen van de maximaal haalbare prijs.

Stap 6: Ondertekening van de koopovereenkomst
In de koopovereenkomst zijn alle gemaakte afspraken opgenomen. 

Stap 7: De overdracht
Onze agrarische makelaar in Dronten ondersteunt u bij de overdracht naar de nieuwe eigenaar.

Een afspraak maken met onze agrarische makelaars in Dronten

Wilt u nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek maken met een van onze agrarische makelaars in Dronten? Bel of mail ons dan gerust voor een afspraak!

Maak een afspraak