Taxateur in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een taxateur voor de waarde van uw bedrijf of woning? Dit is nodig voor een aanstaande verkoop van een woning of een bedrijfspand of een verstrekking van een hypotheek. Voor welke doeleinden u de woning of het pand ook wilt laten taxeren, als u zoekt naar een taxateur in Apeldoorn bent u bij VSO makelaars & taxateurs aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op over wat wij voor u kunnen betekenen.

De meerwaarde van VSO makelaars & taxateurs als uw taxateur in Apeldoorn

Onze taxateurs in Apeldoorn kunnen vaststellen wat de waarde is van uw woning, bedrijfspand of agrarisch onroerend goed. Er wordt hierbij gelet op zaken als het type, de indeling en de grootte van het vastgoedobject. Daarnaast wordt er rekening gehouden met andere aspecten zoals de ligging, de oorsprong, de waarde en het onderhoudsniveau van andere objecten in de omgeving. Nadat alle gegevens zijn verzameld, wordt er een taxatierapport opgesteld waarin alles overzichtelijk staat vermeld.

VSO makelaars & taxateurs staat voor deskundigheid. Onze taxateurs zijn allemaal toegetreden bij het Taxatie Management Instituut (TMI) en volgen verplicht de scholing van de TMI Academy. Al onze taxaties voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed van TMI en worden vervolgens verwerkt in het Taxatie Management Systeem.

Daarnaast zijn al onze taxateurs in Apeldoorn aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRTV). Dit register bestaat enkel uit gekwalificeerde taxateurs, genaamd Register-Taxateurs. Het NRTV waarborgt, bevordert en bewaakt onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateurs. Het registreert vastgoedtaxateurs op persoonlijke titel en zorgt voor eenduidige gedrags- en beroepsregels en reglementen. Ook geeft het NRTV de mogelijkheid om uw taxatie voor te leggen aan de Kwaliteitscommissie als u vragen heeft over het taxatierapport van uw woning, bedrijf of onroerend goed.

Hoe gaat taxateur Apeldoorn te werk?

Wij werken volgens een aantal vaste criteria:

  • Informatie opvragen bij kadaster
  • Bezoeken van het object
  • Bestuderen en onderzoeken van het object
  • Opstellen taxatierapport
  • Marktontwikkelingen volgen
  • Relatiebeheer met gemeentes, banken, fondsen, alternatieve financiers, vastgoedbeleggers en investeerders.
  • Bestemmingsplannen en eigendomsaktes bestuderen
  • Vertegenwoordigen altijd de belangen van opdracht gevende partij

Uw woning, bedrijfspand of agrarische onroerend goed laten taxeren? Onze taxateurs in Apeldoorn en omstreken helpen u graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.