Nieuwbouwwoning kopen in Dronten - Havenkade

Na het succes van de eerste projecten komt er nieuw woningaanbod op de Havenkade. Dit jaar nog gaan de volgende woningen in verkoop: appartementen van het type Ceres en eengezinswoningen van het type Tellus. Beide woningen liggen pal aan de kade en aan het water. 

Havenkade is een gloednieuwe woonbuurt midden in Dronten. Het is de eerste gasloze wijk van de gemeente. In totaal komen hier 146 gevarieerde nieuwbouwwoningen waarvan de eerste huizen al bewoond worden. Een nieuwbouwwoning heeft aantrekkelijke voordelen. Zo kunt u uw eigen keuken uitzoeken en heeft u inspraak in de afwerking van uw woning.

Eengezinswoningen Tellus: de 21 woningen van Tellus in dit nieuwe project zijn drie- of vierlaags en kijken uit over de haven van Dronten. Het ontwerp van Tellus is goed doordacht en maakt de woningen geschikt voor diverse leefstijlen. De woningen zijn gasloos en voorzien van een duurzaam warmtesysteem. De woningen beschikken over een warmtepomp, die warmte oppompt uit een eigen bron naast de woning. Het zorgt voor warm water en verwarmt of koelt de woning via vloerverwarming. Zo geniet u altijd van een aangename temperatuur in huis.  

Appartementen Ceres: de 18 appartementen van Ceres kijken uit over de haven van Dronten. De appartementen zijn gasloos en voorzien van een duurzaam warmtesysteem. De appartemente beschikken over een warmtepomp, die warmte oppompt uit een bron naast het complex. Het zorgt voor warm water en verwarmt of koelt de woning via vloerverwarming. Zo geniet u altijd van een aangename temperatuur in huis.   

Aan de noordzijde van de Havenkade worden in een later stadium Watervilla's gerealiseerd. Meer informatie over dit type woningen en planning voor wat betreft de verkoop volgt.

Wilt u centraal wonen in Dronten met een droomuitzicht over het water?
Maak dan een woondossier aan en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Maak nu een woondossier aan!

Binnenkort verschijnt er een nieuwsbrief met de vooraankondiging van het nieuwste woningaanbod van de Havenkade Dronten. Bent u benieuwd welke woningen dit zijn? Maak snel een online woondossier aan en ontvang het laatste nieuws. https://wonenaanhavenkade.nl/interesse 

Vragen over project Havenkade?
Neem vrijblijvend contact op met één van onze makelaars.

 

Wilt u meer weten over de eerste fase van Havenkade, klik kan hier.

Brochure: Groen wonen dicht bij hartje Dronten

Brochure: Duurzaam en waterrijk wonen in de silo

Brochure: Tellus  

Neem contact met ons op