Makelaar Dronten

Op zoek naar een makelaar of taxateur in Dronten? VSO makelaars en taxateurs is expert in de aan- en verkoop van woningen, bedrijfspanden en agrarisch onroerend goed. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak! 

Maak een afspraak

Wonen en werken in Dronten

In de gemeente Dronten wonen, werken, winkelen en sporten de bewoners enkele meters onder de zeespiegel. In 1957 viel Oostelijk Flevoland droog en in 1962 kwamen de eerste mensen wonen in Dronten. Op de zeebodem ontgonnen ‘de polderpioniers’ het land.

Anno nu is Dronten met de kernen Biddinghuizen en Swifterbant een gemeente met ruim 40.000 inwoners. Dronten kenmerkt zich door ruimte. Ruimte voor een actieve samenleving, voor ambitieuze ondernemers, voor recreatie en niet te vergeten: de fysieke ruimte in het groen.

Ontwikkeling Hanzekwartier

Het gebied Hanzekwartier in Dronten wordt ontwikkeld tot studie, werk- en woonomgeving met een station aan de Hanzelijn. Het bouwklaar maken van nieuwbouwproject Havenkade, gelegen in gebied Hanzekwartier, is reeds van start gegaan.

Contact opnemen met de makelaar in Dronten

Uw makelaars in Dronten en omgeving zijn Mark Onderdijk, Johan Zandbergen, Jeroen Aalberts en Jolein Jansen. Zij helpen u bij het aan- en verkopen van uw woning en hebben als beëdigd taxateur ruime ervaring met taxaties. Daarnaast zijn Johan Zandbergen en Mark Onderdijk zowel bedrijfsmakelaar als agrarisch makelaar en ondersteunden zij (agrarisch) ondernemers bij aankoop, verkoop, taxaties en overige vastgoedvraagstukken van Bedrijfsmatig Onroerend Goed een Agrarisch Onroerend Goed. 

Contactgegevens

Johan Zandbergen MRICS RMT-RT
j.zandbergen@vsomakelaars.nl
06 - 54 73 09 00

Johan Zandbergen MRICS RMT-RT

Waarmee kunnen wij u van dienst van zijn?


Vrijstaand wonen

Agrarisch makelaar Dronten

Bedrijfsmakelaar Dronten

Taxateur Dronten

dronten

Maak een afspraak

Contactgegevens

VSO makelaars & taxateurs
De Bolder 2
8251 KC Dronten
0321 – 318 318
info@vsomakelaars.nl

Landelijk bereikbaar via 088 – 3 180 180